Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://dortdivanogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Dr. Sadık Ahmet cad. Kadılar mah. Dörtdivan / Bolu
VİZYON : Sürekli kendini yenileyen yönetici ve personelimizle her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz öğretmenlerimize ve bizden hizmet alan her bireye daha kaliteli hizmet verebilmektir.
MİSYON : Öğretmenevimizi modern yapısı içerisinde güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla diğer öğretmenevleri arasında farklı bir konuma getirmektir.
BAŞARILAR : TSE-HYB (HİZMET YETERLİLİK BELGESİ)15.03.2012 Yılından itibaren bu belge kurumumuza verilmiştir.

Otel Odası :11
Öğretim Şekli :.
Saatler : .
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Bolu il Merkezinden sabah pazartesi ve Cuma günleri 09.30´ da diğer günler 10.30 da sefere başlayan dolmuş bulunmakta akşam 17.30´a kadar karşılıklı geliş gidiş yapılmaktadır.Bunun dışında iki adet memur ve öğretmen servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : 284 km2’lik bir alana sahip olan ilçemiz 8’i mahalle 24’ü köy olmak üzere toplam 32 idari birimden oluşmuştur. 2009 yılı Genel Nüfus tespitine göre İlçe merkezinin nüfusu 3104, köylerin toplam nüfusu ise 3004 olarak tespit edilmiş olup, toplam nüfus 6108’dir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 43 Km Uzaklıkta, ilçe merkezine 400 m mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :