Kurum Adı : Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu
WEB Adresi : http://dortdivanogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Dr. Sadık Ahmet cad. Kadılar mah. Dörtdivan / Bolu

VİZYON
Sürekli kendini yenileyen yönetici ve personelimizle her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz öğretmenlerimize ve bizden hizmet alan her bireye daha kaliteli hizmet verebilmektir.

MİSYON
Öğretmenevimizi modern yapısı içerisinde güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla diğer öğretmenevleri arasında farklı bir konuma getirmektir.

BAŞARILAR
TSE-HYB (HİZMET YETERLİLİK BELGESİ)15.03.2012 Yılından itibaren bu belge kurumumuza verilmiştir.

Öğretmen Sayısı : 0
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 0
Öğretim Şekli : .
Ders Başlama ve Bitiş Saati : .
Derslik Sayısı : 0 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : yok
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 43 Km Uzaklıkta, ilçe merkezine 400 m mesafededir.
Ulaşım : Bolu il Merkezinden sabah pazartesi ve Cuma günleri 09.30´ da diğer günler 10.30 da sefere başlayan dolmuş bulunmakta akşam 17.30´a kadar karşılıklı geliş gidiş yapılmaktadır.Bunun dışında iki adet memur ve öğretmen servisi bulunmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : 284 km2’lik bir alana sahip olan ilçemiz 8’i mahalle 24’ü köy olmak üzere toplam 32 idari birimden oluşmuştur. 2009 yılı Genel Nüfus tespitine göre İlçe merkezinin nüfusu 3104, köylerin toplam nüfusu ise 3004 olarak tespit edilmiş olup, toplam nüfus 6108’dir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ